Skip to main content

Lunch & Catering

The Farm Kitchen serveert Earth's Own Cuisine. Het meest duurzame eten. Onze lokale biologische regeneratieve boeren werken samen met de natuur. Zij oogsten zo de beste ingrediënten, die onze ‘new generations chefs’ weer verwerken tot de lekkerste gerechten

We nodigen je uit de rijkdom van echt eten te ontdekken

Wil je je dag een boost geven met een plantaardige
lunch?

Gun jezelf een lunch die je echt voedt en je een energieboost geeft voor de rest van de dag. Kom lunchen bij ons The Farm Kitchen Flagship restaurant en geniet van het allerlekkerste eten.

Bekijk ons menu
Op zoek naar catering met
liefde voor de natuur?

Maak kennis met onze eatertainment-ervaringen via onze inhouse & out-of-house cateringservice.

Offerte aanvragen
Interesse in een
Farm-diner?

Kies voor een Farm Diner voor een ultiem en duurzame ervaring waar eten de hoofdrol speelt. We bieden diverse opties om je diner uit te breiden of je eigen wens aan toe te voegen.

Ontdek meer

The Farm Kitchen Reviews

De locatie was geboekt door een klant van mij om verkooptrainingen te geven. De Spiegelzaal voldoet aan alle eisen voor een gezonde trainingsruimte. Veel lichtinval, ruime indeling mogelijk en goede klimaatbeheersing. Tijdens de lunch voegde Jonathan, de eigenaar, zich bij ons en sprak gepassioneerd over het concept van "plantaardige voedsel- en bodemoplossing"

Gezond voedsel en geen milieubelasting door onder andere lokale boeren het voedsel binnen een straal van 20 km te laten leveren. Meedenken over kweken en de keuken leren hoe je maximale smaakbeleving creëert met seizoensoogst.

He mentioned their ingredients are delivered by local farmers within a radius of 20 km. To him good food is also about growing and teaching the chefs in the kitchen to create the maximum taste experience with a seasonal harvest.

Mooi hoe een ondernemer op deze manier echt invulling geeft aan duurzaamheid.

Harrie van Heck

Super vers eten en nog betaalbaar ook!

Katherine Decker

Goede cappuccino (haver) en zeer lekkere vegetarische broodjes. Geweldige sfeer.

Stefan Smit

Een leuke plek voor een lichte lunch, zowel qua eten als rekening. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Ondanks dat er geen aanbod van een beetje vlees is 😉

Red Sierra

We gingen hier naar toe voor de lunch en werden begroet met een warm welkom - het personeel is erg aardig. Het eten is heerlijk en het is geweldig om te zien dat ze veel ingrediënten van lokale boeren gebruiken. Soepen, wraps en een ongelooflijke saladebar... ik kom zeker nog eens terug!

Hayden Straz

Mijn favoriete plek voor de lunch! Grote fan van de saladebar.

Marjanne Bulk
Schrijf je in en laat je inspireren door het laatste nieuws en interessante evenementen die je in contact brengen met Earth’s Own Cuisine.

    I agree with the Privacy Policy and would like to receive promotional emails.