Skip to main content

Over ons

Ontmoet onze oprichters

Twee werelden komen samen, een plantaardige chef-kok en een natuurondernemer

Ontmoet Janathan Karpathios
PLANTAARDIGE CHEF-KOK - ONDERNEMER - PIONIER VAN EARTH’S OWN CUISINE

Jonathan, zoon van een Griekse vader en een Nederlandse moeder, ging op 14-jarige leeftijd naar de koksopleiding. Als professionele chef-kok werkte hij voor de meest beroemde restaurants en chef-koks in Europa.

Zijn obsessie voor kwaliteitsingrediënten bracht hem terug naar de natuur en zo realiseerde hij het belang van regeneratieve landbouw om de bodem te herstellen voor een toekomst met goed voedsel.

In 2007 opende Jonathan het restaurant Vork En Mes in Nederland, met een menu dat volledig werd bepaald door de seizoenen en de oogst uit de kas van het restaurant.

Een ontmoeting met Xander leidde in 2018 tot de oprichting van The Farm Kitchen. Samen richten zij zich op het opschalen van smaakbelevingen van grond tot bord en een duurzamere toekomst voor iedereen.

Ontmoet Xander Meijer
NATUUR & WELLNESS ONDERNEMER - BEDRIJFSMODELLEN CREËREN VOOR EEN DUURZAME TOEKOMST

Xander begon zijn carrière in sales- en marketingfuncties bij grote multinationals. Tijdens zijn werk in Zuid-Afrika werd hij zich bewust van de krachtige verbinding tussen de natuur en het levensonderhoud en het welzijn van mensen.

Sindsdien heeft zijn doel hem met succes geleid naar duurzaamheidsgedreven bedrijfsmodellen die resultaten opleveren op het gebied van mensen, planeet en groei.

De visie voor The Farm Kitchen, gebaseerd op good soil, good food, good people, werd geboren toen Xander de bekende chef-kok en ondernemer Jonathan Karpathios ontmoette.

In goed gezelschap

The Farm Kitchen is uitgegroeid tot een natuurinclusief bedrijf, opgericht in Nederland. We werken samen met lokale boeren om regeneratieve landbouw te stimuleren en combineren onze creativiteit met de overvloed van het seizoen in de natuur om heerlijke, plantaardige smaakbelevingen te creëren. Ons team is gepassioneerd om een wereld te creëren waarin het voedsel dat we eten de aarde niet belast, maar juist verrijkt.

We nodigen je uit de rijkdom van echt eten te ontdekken

KOOK WORKSHOP
Ontdek meer
BOEK LUNCH OF CATERING
Ontdek meer
FARM EVENTS
Ontdek meer

We doen het samen

Samen met onze partners kunnen wij steeds meer mensen meenemen op een ontdekkingsreis om van duurzaam en echt eten te genieten.

The Farm Kitchen Stories

Volg ons op Instagram
Schrijf je in en laat je inspireren door het laatste nieuws en interessante evenementen die je in contact brengen met Earth’s Own Cuisine.

    I agree with the Privacy Policy and would like to receive promotional emails.