Skip to main content

Wat we doen

In een wereld waar bodemvruchtbaarheid, biodiversiteit en voedingswaarde (per product) afnemen, is regeneratieve landbouw van essentieel belang voor een duurzamere toekomst.

The Farm Kitchen heeft als missie om een nieuwe generatie foodies te inspireren met het allerlekkerste plantaardige eten op aarde, gemaakt van verse ingrediënten, in het seizoen en geoogst door lokale boeren.

We doen dit op drie manieren

KOOK WORKSHOP
Ontdek meer
LUNCH & CATERING
Ontdek meer
FARM EVENTS
Ontdek meer
Discover Adopt a Hectare™
a world-first sustainability program

Om bedrijven te ondersteunen hun SDG (Sustainability Development Goals) te halen hebben we ons Adopt a Hectare™ programma ontwikkeld.

Bedrijven die interesse hebben om meer te weten te komen over dit unieke duurzaamheidsprogramma van Nederlandse bodem, nodigen wij uit zich hier te registreren.

Ik heb interesse
Our circular model is how we connect good soil, good food, and good people

Alles wat we bij The Farm Kitchen doen - van plantaardige workshops tot unieke programma's als Adopt a Hectare™ - doen we om weer in contact te komen met de natuur.

The Farm Kitchen serveert Earth's Own Cuisine, van aarde tot eten tot mensen. Zo kunnen we allemaal van de voordelen genieten. Grow, eat, love, repeat.

Ontdek meer
"Ons doel is om de verbinding met de natuur te herstellen met behulp van good soil, good food, good people om zo het leven te verrijken."
Schrijf je in en laat je inspireren door het laatste nieuws en interessante evenementen die je in contact brengen met Earth’s Own Cuisine.

    I agree with the Privacy Policy and would like to receive promotional emails.