Skip to main content

Good soil

Onze bodem is het perfecte geschenk van de natuur - onze bron van voedsel en leven. Wist je dat een handvol goede grond meer micro-organismen bevat dan er mensen op aarde leven?

Een goede bodem verrijkt al het leven

Maar ondanks al haar goedheid gaat de kwaliteit van onze bodem snel achteruit. Naar schatting zal in 2050 90% van de grond op aarde onvruchtbaar zijn als er niets verandert.

Moderne landbouwmethoden die biodiversiteit tekort doen en pesticiden gebruiken, vernietigen de micro-organismen in de grond en uiteindelijk ook het vermogen van de bodem om zichzelf te regenereren.

Daarom zijn regeneratieve landbouw en natuurinclusieve bedrijfsmodellen zulke krachtige oplossingen voor een duurzame toekomst. Wij ontwikkelden The Farm Kitchen en smaakbelevingen van grond tot bord om zo bij te dragen aan die toekomst.

Zaai voor een toekomst met goede grond

Jonathan Karpathios, een plantaardige chef-kok en Xander Meijer, een natuurondernemer, zijn gepassioneerd over het verrijken van de bodem en kwamen samen om The Farm Kitchen op te richten.

Ze wilden een natuurinclusief voedselbedrijf creëren, dat in Nederland zou ontstaan maar een impact zou kunnen hebben op de hele wereld, door middel van verrijkende voedselervaringen die beginnen met een goede bodem.

Denk globaal, eet lokaal

Jonathan, Xander en hun groeiende team werken samen met de nieuwe generatie boeren, chef-koks en foodies om regeneratieve landbouw en plantaardig koken met een zero waste filosofie te promoten.

Inmiddels heeft iedereen bij The Farm Kitchen de visie om in een wereld te leven waarin het voedsel dat we eten de aarde niet belast, maar juist verrijkt.

We hebben Earth's Own Cuisine gecreëerd vanuit onze unieke kijk op eten

Niets verbindt ons meer met een goede bodem dan het voedsel dat we eten.

We gebruiken de oogst van het land om eten te serveren dat hyperlokaal, supervers, seizoensgebonden, divers, creatief, kleurrijk en boordevol voedzame goedheid zit.

Het is feelgood-voedsel dat je smaakpapillen verrijkt, je lichaam van brandstof voorziet en je ziel voedt.

Ontdek meer

We nodigen je uit de rijkdom van echt eten te ontdekken

The Farm Kitchen heeft een aantal manieren gecreëerd voor een nieuwe generatie bedrijven en foodies om een toekomst met goede grond te realiseren. Hier zijn een paar manieren om mee te doen.

ERVAAR EEN KOOKWORKSHOP
Ontdek meer
BOEK LUNCH OF
CATERING
Ontdek meer
ONTDEK ONZE FARM KITCHEN EVENTS
Ontdek meer
"Alles wat we doen bij The Farm Kitchen draait om het transformeren van lokale grond in goede grond door middel van Earth's Own Cuisine. Goede grond leidt tot goed voedsel en goede mensen - een verrijking voor het hele leven. "
Schrijf je in en laat je inspireren door het laatste nieuws en interessante evenementen die je in contact brengen met Earth’s Own Cuisine.

    I agree with the Privacy Policy and would like to receive promotional emails.