Skip to main content

Onze Catering

Wij serveren je Earth's Own Cuisine - voedsel afkomstig van de lokale oogst, rijk van smaak en voedingswaarden. We nodigen je uit in ons flagship restaurant in Hoofddorp (Pharos gebouw) of we komen naar jouw locatie via onze bedrijfscatering service.

Catering bij Pharos, Hoofddorp

Enjoy Earth’s Own Cuisine at our flagship restaurant

Zie en ervaar hoe onze chefs hun creativiteit loslaten op de verse oogst van het land om zo het lekkerste en meest verse eten te serveren.

Daarnaast bieden we ook diverse meeting rooms en gemeenschappelijke ruimtes die geboekt kunnen worden, waaronder het restaurant en een skybar.

Bekijk onze locatie

Pharos Meeting Rooms

DE SPIEGELZAAL
Neem contact op
THE REBEL FARM
Neem contact op

Catering bij jouw bedrijf

Enjoy Earth’s Own Cuisine at your location

Onze Farm Kitchen chefs creëren met liefde een onvergetelijke culinaire ervaring op jouw locatie. Zij presenteren de rijkheid van de natuur op je bord.

Kies uit ons divers plantaardige aanbod; van (dagelijkse) lunch op jouw kantoor tot ontbijt, lunch, diners en borrels.

Neem contact op

We nodigen je uit de rijkdom van echt eten te ontdekken

WIL JE JE DAG EEN BOOST GEVEN MET EEN PLANTAARDIGE LUNCH?

Gun jezelf een lunch die je echt voedt en je een energieboost geeft voor de rest van de dag. Kom lunchen bij ons The Farm Kitchen Flagship restaurant en geniet van het allerlekkerste eten.

Bekijk ons menu
ONTDEK ONZE FARM KITCHEN EVENTS

Kies voor een Farm Diner voor een ultiem en duurzame ervaring waar eten de hoofdrol speelt. We bieden diverse opties om je diner uit te breiden of je eigen wens aan toe te voegen.

Ik heb interesse