Skip to main content

Adopt a Hectare™ Programma

Ik heb interesse

Adopt a Hectare™ is een wereldprimeur op het gebied van een duurzaam voedselprogramma, ontwikkeld door The Farm Kitchen in Nederland. Het is een uitnodiging voor elk bedrijf om een hectare geregenereerd land te adopteren door samen te werken met lokale boeren.

Waarom is Adopt a Hectare™ zo belangrijk?

Wist je dat ⅓ van de wereldwijde bodem onvruchtbaar aan het worden is, en dat dit kan stijgen tot 90% in 2050 als er niets verandert?

Door samen te werken om biodiversiteit, lokale teelt en regeneratieve landbouw te stimuleren, kunnen we onze bodem herstellen en onze natuurlijke ecosystemen voorgoed beschermen.

A sustainable, tangible, and powerfully local food program

Door 5 jaar lang een hectare lokaal geregenereerde grond te adopteren en te genieten van de oogst van dat land, kan iedereen floreren - de natuur, boeren, bedrijven en hun personeel.

De natuur wordt hersteld, boeren blijven in hun levensonderhoud voorzien, bedrijven halen hun duurzaamheidsdoelen (SDG’S) en mensen eten gezonder, wat bijdraagt aan productievere werknemers.

Our goal is to turn 50 hectares of Dutch soil into good soil

Sluit je aan bij onze earth-loving missie door een hectare geregenereerd land te adopteren, en pluk daar de vruchten van voor jouw organisatie op het gebied van duurzaamheid en welzijn.

Zo kunnen we aantonen dat een nieuw lokaal voedsel-ecosysteem kan werken en inspireren we andere bedrijven in Nederland. En wie weet… zelfs wereldwijd.

Adopt a Hectare en SDG

Wist je dat Adopt a Hectare bijdraagt aan bijna alle 17 Sustainability Development Goals (SDG's) van de Verenigde Naties? Ontdek de vele voordelen die Adopt a Hectare™ ook jouw bedrijf kan brengen.

    Is there more information you’d like to share with us?

    *Verplicht

    "Adopt a Hectare is een holistisch voedselprogramma dat de overgang naar CO2 positiviteit tastbaar maakt voor elk bedrijf. Iedereen profiteert - de natuur, boeren, bedrijven en hun personeel."