Skip to main content

Ons Doel & Onze Waarden

Ons doel is om het contact met de natuur te herstellen door middel van verrijkende eatertainment ervaringen van grond tot bord, voor een gezonde planeet en een gezonde jij.
We hebben Earth's Own Cuisine gecreëerd vanuit onze unieke kijk op eten

We nemen al ons eten af van lokale boeren die regeneratief-biologische landbouw toepassen om zo de beste ingrediënten te leveren vol voedingsstoffen. Dit maakt ons eten seizoensgebonden, hyperlokaal, supervers, biologisch, plantaardig, kleurrijk, divers en boordevol voedingsstoffen die alleen uit goede grond kunnen komen.

Ontdek meer
Twee werelden verenigd - een plantaardige chef-kok en een natuurondernemer

The Farm Kitchen is ontstaan uit een gezamenlijke missie van twee mede-oprichters om regeneratieve landbouw te stimuleren, met lokale ingrediënten te koken en met elkaar te verbinden door middel van lekker eten.

Inmiddels heeft iedereen bij The Farm Kitchen de visie om in een wereld te leven waarin het voedsel dat we eten de aarde niet belast, maar juist verrijkt.

Our Values
null

We doen het samen

Lees meer

We hebben een gedurfde missie om good soil, good food, good people te stimuleren, die we onmogelijk alleen kunnen bereiken. We geloven dat we allemaal beheerders van het land zijn. Ons team werkt samen met andere veranderaars in onze waardeketen, zoals nieuwe generatie boeren, chef-koks, foodies en bedrijven, om onze liefdevolle missie voor de aarde mogelijk te maken. Wij geloven meer in samenwerking dan concurrentie, alleen samen kunnen we van onze wereld een betere plek maken.

null

Een ontdekkingsreis

Lees meer

We beseffen dat we door de drukte van ons leven in de stad steeds verder van de natuur af komen te staan. En hoe meer we maar blijven nemen van de aarde in plaats van ook terug te geven, hoe groter die kloof wordt. Onze krachtigste/beste manier om bij te dragen deze cyclus om te keren is door mensen te laten ervaren hoe lekker we kunnen eten als we de lessen van het land volgen en zo van eten kunnen genieten dat niet ten koste gaat van de aarde. Wij nodigen je uit om met ons op ontdekkingsreis te gaan van goede grond tot op je bord.

null

Liefde en plezier

Lees meer

Bij The Farm Kitchen heerst een gastvrije sfeer die gebaseerd is op liefde en plezier. In onze ervaring gaat er niets boven het vieren van onze liefde voor het leven met Earth's Own Cuisine - verse ingrediënten van goede bodem. Het is het ultieme feelgood-voedsel dat je smaakpapillen verrijkt, je lichaam de meeste vitaliteit geeft en je ziel voedt. We veranderen de wereld met één Farm Kitchen gerecht per keer. Let's grow, eat, love, repeat.

null

Optimisme met een doel

Lees meer

Onze klimaat- en voedselcrisis kan soms overweldigend aanvoelen, maar dat hoeft het niet te zijn. Optimisme is de overtuiging dat we gezamenlijk een betere manier kunnen vinden. Optimisme is wat twee verschillende medeoprichters, de ene een plantaardige chef-kok en de andere een ondernemer, ertoe bracht om The Farm Kitchen op te richten. Hun manier om regeneratieve landbouw en lokaal voedsel dat op een natuurvriendelijke manier wordt bereid, te stimuleren. Iedereen bij The Farm Kitchen heeft de visie om in een wereld te leven waarin het voedsel dat we eten niet ten koste gaat van de aarde.

null

Creativiteit van de natuur

Lees meer

Wij vinden de creatieve en herstellende kracht van de natuur het meest opmerkelijke aan de planeet aarde. Moeder natuur geeft ons niet alleen voedsel en leven, ze is ons thuis, onze leraar en onze metgezel. Ze is onze bron van inspiratie, creativiteit en plezier. Daarom kiezen we bij The Farm Kitchen voor een natuurinclusieve benadering in alles wat we doen. Maar dat is niet alles. We gebruiken onze eigen creativiteit om meer mensen weer met de natuur in contact te brengen door middel van lekker eten.

 "De verbinding met de natuur vormt de kern van Earth's Own Cuisine. Of het nu gaat om een eenvoudige salade gemaakt met verzamelde groente of een complex gerecht met 10 verschillende planten, Earth's Own Cuisine herinnert ons aan onze plaats in de natuurlijke omgeving en onze verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen."
Jonathan & Xander
Oprichters van The Farm Kitchen
Schrijf je in en laat je inspireren door het laatste nieuws en interessante evenementen die je in contact brengen met Earth’s Own Cuisine.

    I agree with the Privacy Policy and would like to receive promotional emails.