Skip to main content

Farm Events

Onze visie is een wereld waarin het voedsel dat we eten de aarde niet belast, maar juist verrijkt. Daarom bieden we verschillende evenementen en eatertainment-ervaringen die je weer in contact brengen met de natuur en Earth’s Own Cuisine.

We nodigen je uit de rijkdom van echt eten te ontdekken

The Farm Dinner is the ultimate feelgood soil to plate food experience

We brengen de verse oogst van goede bodem naar je bord, in een verfijnde eetomgeving die de overvloed van de lokale oogst laat zien. Onze chef-koks combineren verse ingrediënten van het seizoen en hun creativiteit om gerechten te serveren die duurzaam, hyperlokaal, supervers en rijk aan voedingsstoffen en smaak zijn. En als kers op de taart beleef je Earth's Own Cuisine samen, let's grow, eat, love, repeat!

Verrijk je Farm Dinner ervaring

BEZOEK EEN BOER

Combineer je diner met een bezoek aan een boer en leer meer over lokale ingrediënten tijdens deze onvergetelijke ervaring.

EEN FARM BORREL TOEVOEGEN

Maak je Farm Dinner compleet met een lekkere borrel. Deze toevoeging tilt je eetervaring naar een interactiever niveau.

PERSONALISEER JE EVENT

Is duurzaamheid een belangrijk aandachtspunt voor jouw bedrijf? Laten we samen een Farm Event op maat samenstellen dat perfect is voor jouw team.

Onze farm events zijn ontworpen om bedrijven en mensen te ondersteunen die willen bijdragen aan een duurzamere toekomst met lekker eten. Als dat jou aanspreekt, registreer dan je interesse en ons team zal binnenkort contact met je opnemen.

Ik heb interesse

We nodigen je uit de rijkdom van echt eten te ontdekken

WIL JE JE DAG EEN BOOST GEVEN MET EEN PLANTAARDIGE LUNCH?

Gun jezelf een lunch die je echt voedt en je een energieboost geeft voor de rest van de dag. Kom lunchen bij ons The Farm Kitchen Flagship restaurant en geniet van het allerlekkerste eten.

Bekijk ons menu
OP ZOEK NAAR CATERING?

Maak kennis met onze eatertainment-ervaringen via onze inhouse & out-of-house cateringservice.

Offerte aanvragen