ALL THAT IS HAP'PENING

‘De laatste tien jaar heb ik een andere kijk op geld gekregen’

Maurice Oostendorp heeft als monetair econoom altijd in de financiële sector gewerkt. Hij begon bij ABN AMRO en leidde vervolgens de herstructurering van SNS Bank na de nationalisatie. Tot anderhalf… Read More.

Maurits Groen: ‘een goede ondernemer is per definitie duurzaam’

Maurits Groen heeft meer dan dertig jaar ervaring met groene en duurzame vraagstukken. Hij was mede-oprichter van WakaWaka, het bedrijf dat zeer efficiënte zonoplaadbare zaklamp annex powerbank produceert en van… Read More.

Climate Positive Award

Duurzaamheid is inmiddels een van de belangrijkste strategische pijlers in het Nederlandse bedrijfsleven. Onderzoek toont aan dat ruim 60% van de bedrijven ook daadwerkelijk actie onderneemt op dit vlak. Echter,… Read More.

Eerste editie
Plant the Future Diner

Het stond niet alleen op tafel, maar was ook hét onderwerp van gesprek tijdens het allereerste Nieuwspoort Plant the Future-diner van de Transitiecoalitie Voedsel op 14 oktober 2021. Dankzij een opkomst… Read More.

SHARE now award

With the ambition to become ‘the healthiest workplace in Europe’, the renovation of Pharos, the office tower next to Hoofddorp station in Amsterdam Airport City, started a few years ago…. Read More.

de nieuwe draai

The Farm Kitchen – de toekomst is lokaal Februari 2021 – geschreven door  Joop de Boer Groente-sterrenchef Jonathan Karpathios leidt het nieuwe restaurant The Farm Kitchen in Pharos. Dit nieuwe food-fenomeen gaat uit… Read More.

c-bèta

Terugblik Lancering Farm Kitchen. Het eerste Business-to-business Food Concept. Tijdens de Week van de Circulaire Economie organiseerden C-Bèta, The Farm Kitchen, Creabitat en The Impacters de Lancering van de Farm Kitchen – het eerste Business-to-Business food… Read More.

The Farm Kitchen B.V. Mercuriusplein 1 2132 HA Hoofddorp info@thefarmkitchen.nl Disclaimer Privacy