De duurzaamheidsdiscussie gaat te vaak over opoffering, terwijl gezond eten een enorme bijdrage kan leveren aan een duurzame wereld — en lekker is! Bij 80% van de organisaties met een duurzame ambitie is de bedrijfskantine nog ongezond en niet duurzaam. We willen hen laten ervaren hoe gezond eten kan bijdragen aan hun duurzaamheidsdoelstellingen. Van klimaatneutraal naar klimaatpositief.
Onze missie is genieten van lekker eten dat de gezondheid van mensen en moeder aarde regenereert. Door lokale food cirkels vanuit regeneratieve landbouw serveren we eten dat per saldo klimaatpositief is. Het eerste restaurant van The Farm Kitchen is gevestigd in Pharos in Hoofddorp vanuit dit Flagship-restaurant openen we komende periode nieuwe bedrijfsrestaurants in ondermeer Amsterdam, Almere en Utrecht. Begin april heeft The Farm Kitchen de Kookfabriek overgenomen. Dit vormt de aanleiding voor deze campagne en het ideale platform om grotere groepen en bedrijven op gezellige manier in contact te brengen met ons eten en de missie over een klimaat positive toekomst.